Thursday, August 7, 2014

Crafts


Selamat hari raya..

Dah lama tak update blog.. Penyakit malas tu dah datang 😁

Tapi penyakit rajin nak buat benda2 seni tu tetap ada..

Disebabkan ada sahabat baik nak bertunang.. Kita bantu la buatkan hantaran..
Sib baik 3 dulang je 😁

Buat kerja kawen ni memang seronok..
Asalkan bukan kerja kawen laki aku dah.. 😝



6 comments:

  1. hi swtheart, buat gubahan pulakkkkkk.mana kek dn puding? dh tk minat lagi ke? he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi aunty..
      masak2 ni dah kurang mood dia..
      bukan x minat..tapi x larat..hahaha

      Delete
  2. Hello Harnidah, ahhhh, you da balek. I love these presents. They're beautiful.
    Can see you very artistic, and very creative.
    Nanti saya kawain you buat satu for me? Ha ha ha.
    Have fun and simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Lee..
      thank u so much..
      nanti u mau kawen lagi i buat ok ;)

      Delete
  3. oh my god, you basically can do just about anything ek sis? superwoman! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiyaaa..not really...hahaha..
      thanks dear ;)

      Delete