Thursday, November 21, 2013

Menu sihat

Akibat terliur dgn roti dan sandwich yg member buat. 

Hamek terus g giant beli roti. 

Aku mmg suka makan sandwich for breakfast. 
Cuma ada penyakit 'M' yg menyebabkan aku makan biskut jer akhirnya.. 😜

Gigih ok semalam prepare bahan. 
Supaya pg ni x kelam kabut nak g kerja. 

Terasa kekambingan hari ni lol 

Mana x kambing.. Breakfast sandwich ni..
Lunch pun sandwich ni ..
Kata bawak bekal kan..
Jadi harusla kosongkan bekas utk di bawa pulang..

Tea time pun sandwich ni!!!
Tapi roti sekeping jer la dan bungkus tomato serta telur rebus hancur itu dalam daun salad.. Macam makan bibimbap pulak..😁
Sah kambing pun x makan macam ni 😅

Lepas ni mari kita menapak utk burn kan kalori ok 💪💪💪

2 comments:

  1. sedapnya..mudah2an terus active ber diet.nanti makin comei.kan kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,,harap2 jadi la aunty..takut revenge makan sampai muntah lak kot nanti..

      Delete