Monday, September 23, 2013

Outing with hubs and sis

Cuti Hari Malaysia dimanfaatkan dgn sepenuhnya....

kebetulan kat The Curve ada squash tournament lak..
masa sampai ptg tu Nicole David tengah main..

ni sapa tah pulak...


muju la game ni court tak besaq..
boleh buat kat tengah2 mall...



akhirnya..sakit kakiku berjalan...


10 comments:

  1. Hi Harnidah, wow! Thats really nice, having breakfast watching game of squash.
    Love this mall.
    The breakfast looks really good too. That chicken wings as well fries my kind of food....
    Have a nice day.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lee..that's not breakfast ;)
      dah petang..almost dinner hahahah

      ni kalau makan banyak ni punya breakfast..confirm berat naik tak turun2 dah ni...

      Delete
  2. sesekali dapat berjalan bersama family best je rasa.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. never boring when going out with family :)

      Delete
  3. omai sis!!! ikea's meatball. dah lama tak telan okeyh! da last time I savor on dat masa student. ~pheewww!
    pics squash tournament tu I dah tak pandang sebab pic makanan dah overshadow. ~tsk tsk tsk

    ReplyDelete
  4. Hi Harnida, Have a nice weekend, regards.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Mel...
      :) glad to see u..thank u for coming

      have a great week ya ;)

      Delete
  5. saya taki suka makanan modern tapi slepas anak di KL tu bawa try meat ball tu, sedap la pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tu la..belum try blom tau org kata..

      Delete