Tuesday, September 17, 2013

Good Job anak murid! ;)

Bangga siot anak murid yg wat fruit tart aritu dah buat instant egg tart !!!  

:)

paling tak tahan siap snap each steps ok....

bahan2..

2 egg yolks


susu cair 

ready made tart pastry

water and instant egg tart powder

mix with all ingredient


kacau bagi sebati



jgn pekat sangat nanti berketul..cepat2 tuang


wallaaa.. 

sapa nak wat dia ni calon suami masih lagi available..leh contact I  ;)  <tibatibajadiagentpencarijodoh>

8 comments:

  1. wow impressed!
    dah la pandai buat fruit tart, siap ada perunding jodoh pulak LOL!
    sayangnya anak2 akak semuanya lelaki....:)

    ReplyDelete
  2. Aiseh...anak ku lelaki juga...hahahhaha. Umur berapa tu Harnidah? hehehehehehe. Kalau muda2 dah pandai dan sabar buat egg tart dan fruit tart, maknanya dia ada komitmen yang tinggi, rajin, kreatif dan paling penting, penyabar. Plus, tengok dapur dia macam bersihhhh jer. Extra point. Hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. umur 31 thn..duda anak sorang..
      anak dia girl umur 3-4 thn camtu..
      hahaha..sempat check dapur tuuu...

      Delete
  3. Nak kena hantar anak2 bujang I yg malas2 ni tapi rajin nak makaaaannnn je, hantar diaorg kursus ngan U. Hantar sampai pandai baru boleh balik rumah and masakkan yg sedap2 buat Mama- hahaha payback time!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..i takuuuttt nak ajar...nanti x pandai2 alamat tak balik kang ;)

      Delete
  4. tabik tabik..muda2 lagi dah pandai.saya ni bab makanan modern ni perak giler.he he.tau msak kampung saja ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasala yg muda2 ni suka yg western..
      tapi lama2 cari gak yg tradisional..
      nanti nak kena berguru wat kuih muih melayu pulak la...

      Delete