Friday, April 5, 2013

Celah gigi - The Loaf


Korang rasa kalau lunch makan ni jer kenyang tak?

aku rasa macam makan celah gigi jer...errrkk..

patutla tak kurus..hmmmm

7 comments:

  1. as salam...salam kenal...follow me back ok...

    ReplyDelete
  2. dear Harnida, tekak saya ni na nasi ja.walaupun semulut dua..roti ni chek makan ptg2.kalau tengahari memang chek tk kenyang la..he he.aim nak shed off 5 kg so I get bck my 53 Kg.susah nya..nak buang nasi terus ta boleh..lapaq ! !

    ReplyDelete
  3. salam sis harnida...ni kalau akak makan utk bekfes, mau tersandar sampai kepetang! tp mcm pretty IM tu, akak pun jenis perut kampungan jugak, kalau tak jumpa nasi tu rasa macam melayang2 LOL, walau sesuap tu, jadi laa...teruk ek? hehe

    ReplyDelete
  4. Hello Harnidah, aku ta'kenyang, ha ha.
    Nak kurus boleh....
    Incidentally, boleh kasi say 2 minutes tuition in bahasa...?

    Which is better to use, 'saya' ke 'aku'?
    You know la bahasa saya da out of tune, ha ha.
    Have a nice day...jangan lupa exercise kalau nak duduk tu VIA Rail.
    Lee.

    ReplyDelete
  5. IndaMarya:
    hahaha..memang tak kenyang kalau lunch macam ni..lepas 2-3 jam sure lapaq balik..
    wahhh...aunty lagi ringan banyak dari saya...hihi...

    sy nak turun 1 kg pun susah...
    sebab makan apa pun lalu semedang..haha

    ReplyDelete
  6. Queenie:
    kak..saya kadang2 memang tak pekena nasik macam tak boleh...tapi kadang2 boleh pulak..ikut mood la...

    tapi kalau dah lauk sedap..memang tak boleh nak tolak la nasi..hihi

    ReplyDelete
  7. Lee:
    hahaha..
    ok...

    'saya' is the polite way to address yourself to others..

    'aku' is often use for really close friends...family members.. and usually use in writing monologue...

    if your are talking to someone u just met..adviseable to address yourself 'saya'...sopan sikit..hahahahaha

    i'll try hard to start work out...hahaha

    have a great week Lee..

    ReplyDelete