Friday, March 8, 2013

Kerana tamak...


Mentang2 la ada orang belanja pakai groupon...

terus nak tambah order dessert trio ni...

asal nak makan awal..sebab ingat main course lewat sket..



tapi main course awal la pulak...
tak dan nak makan dessert..
kita minta diorang simpankan dulu dessert..


padahal starter dgn bread dan soup...
pastu dah makan ni...
kenyang gilos.....


ni org yg banjer nyer set..


akhirnya...
both full to the max...

minta jugak di hantarkan dessert...

amek kau...
memang dia masukkan dalam freezer gamaknya...

kek itu beku ok...

dari kiri adalah strawberry cheese cake
tengah tu aku lupa namanya..tapi 2 keping cookies mengapit aiskrim vanilla ti tengah2..letak whipping cream, choc and caramel topping
yang kanan sekali adalah choc brownies kot..letak vanilla aiskrim dan raspberry topping..

aku suka raspberry topping compare to strawberry..
choc brownie tu beku gila..macam nak kena gergaji jer...

last sekali..hanya aiskrim yg abis...cookies hanya sekeping yg aku makan..
cheese cake pun aku terpaksa pulun sorang...

keluar kedai dengan perut bulat macam org sarat mengandung....
sekian, terima kasih..


terima kasih pada org yg belanja i tu..hihihi






4 comments:

  1. haduih.. kalau kaktek dah kena semput ni nk ngabihkan makanan... bughuk melantak sungguh kome nih.. hahahaa.. lepas ni leh order sluar mc hammer bebanyak.

    ReplyDelete
  2. .anak2 saya minat mcm ni tapi aunty dok ingat sayuq ayaq dan ikan bakaq tu saja...maklum tekak org tua..

    ReplyDelete
  3. kak tek:
    amboi kak tek..mementang dok survey skinny jeans..
    perli kite lak soh beli suar mc hammer yer...

    ReplyDelete
  4. IndaMarya:
    ni sebab dah cemuih makan sendiri masak ler ni aunty...
    bukan selalu nak makan besaq :)

    tapi ikan bakaq tetap di hati...hahahahaha

    ReplyDelete