Wednesday, January 16, 2013

Tea@SR



Free Tea/Coffee with slice of cake purchased




bila tengok strawberry marshmellow cheesecake ni..rasa macam boleh buat sendiri jer nanti...
jengjengjeng...next project maybe...

8 comments:

  1. cheese nya nampak lembik sebab style yg tak payah masak tu kan..
    kaktek suka cheese masak.. lebih kenyal. ni makan sikit2 sodaplah.. kalau seloyang depan mato... mak aih.

    ado menu beli teh dapat kek?

    ReplyDelete
  2. ohhh Harnida dear.. perutku sudah rumble nengok hidangan in full colour gini! Baru sudah breakfast 2 bungkus nasi lemak macam x cukup2 after looking at your post. Nafsu oh nafsu!!

    ReplyDelete
  3. nmpak vry tempting..berlapis2 pulak tu.

    ReplyDelete
  4. kak tek:
    rasanya yg ni cheese kena bakar...kat atas tu yg lembik2 tu marshmellow and whipping cream jer...

    cheese cake memangla makan sikit2 jer sedap..bila dah seloyang..konpem la muak...hihi

    ReplyDelete
  5. MamaTim:
    hahaha..saja jer nak bagi semua org pun rasa lapar sekali...

    sekali sekala jer boleh makan ni...

    kalau tak..poket rabak..takkan nak tea time kat SR selalu...
    gaji puluhan ribu lain la...

    tu la pasal sekali makan..belek kek tu..next time boleh buat sendiri..

    ReplyDelete
  6. Hi Harnidah, your weakness, ya...ni strawberry cake.
    Looks good too.
    For me at least 3 pieces....ha ha.
    Yes, send me telegram bila you buat cake ini....
    Have fun.....best regards.
    Lee.
    ps, Itu cake and coffee how many quid? Ha ha.

    ReplyDelete
  7. Hi Lee!
    hahaha..3 pieces makan muak la..it is strawberry marshmellow cheese cake..

    if not mistaken..around 7 to 10 quid ;)

    ReplyDelete