Friday, January 25, 2013

Sementara nak membuang masa ni...


Ni gara2 pergi 'merayau' hari tu...

dapatla rembat sepasang kasut comel..hihi

paling tak tahan..material kulit dan harga murah..
ringan dan sedap dipakai..
yang pasti...kelihatan comel bila dipakai..hahahaha 

kata adik: 'hg suka beli kasut ada reben kat depan na..'

kataku :'sebab yg design satu lagi tu reben dia mengarut sket..at least yg ni design reben dia nampak la sket ada rupa design Salvatore Ferragamo... '

muahahahaha


tapak wegdes yg tak tinggi..i like..
aku kan takleh pakai heels..nanti sakit lutut..huhu

matching pulak dgn baju..hihi


menunggu ketibaan VIP...sapa lagi kalau bukan'org yg pergi bersukan' tu..

bertuah dapat isteri gi kedai siap order makanan...
dia sampai terus duduk makan saja...


tapi sementara nak tunggu dia..
i order siap2 dessert dulu...
makan swiss passion ni sorang2...  :)

tapi aku suak makan kat Serai Paradigm Mall lagi sebab aku rasa lebih fresh food dia..
kat sini >> Empire Mall dah ler ramai..rasanya macam kurang fresh..macam bukan masak kat situ pulak..

dan swiss passion ni tak segebu masa makan kat Paradigm..sebab this one rasanya baru dikeluarkan dari peti ais..krim dia masih belum lembut lagi..


i sengaja order lauk sama dgn yg i makan kat paradigm aritu..
saja nak bagi en.somi rasa...


tapi yer la..i order agak awal...
dia tak kunjung tiba..makanan dah sejuk...
kurang feel..

org kira dan kanan dok tengok jer aku tak makan2 lagi..
tapi ada 2 pinggan nasi...hehe

sempatla sembang ssikit2..


ni selitan..

selingan gi Paradigm bila tah...
tapau lasagna from The Loaf...
not bad..



6 comments:

  1. cute nya your shoe!!! and I dah lama tak makan kat serai. one of my favorite dining place. ~yummy.
    Psst: incik suami anda mmg lah sgt beruntung to have a luvly wife like you. be proud of yourself sis. ^__^

    ReplyDelete
  2. tudia Harnida, gmbag makanan mcm2 na.aunty memang perak psal makanan2 moden ni.tk reti nak makan.kalau anak2 bawa pi makan pun rasa tk masuk slera saya, mklum org tua kmpung.balik2 sayur ayaq dn ikan bakar + ayaq asam/smbal blacan juga yg di makan..

    ReplyDelete
  3. Hi Harnida, sorry ya lambat singgah your pondok sebab kerja banyak.

    Nice shoe, I like the cute ribbon and the blue color very nice but too flat for me. I tak biasa pakai flat heel walaupun sudah cukup tinggi. LOL
    I prefer 3 inch feel. :)

    Have a nice day.

    ReplyDelete
  4. RedRose:
    kembangkempiskembangkempis hidung i u puji over sangat la...

    ReplyDelete
  5. IndaMarya:
    aunty, ni lauk ala2 siam saja...
    asam pedas ekoq lembu tu mesti aunty pernah makan...nama lauk versi org puteh ni memang dengaq kebabom...

    terung goreng celup tepung...
    sotong goreng celup tepung dgn teloq masin ja pun...

    org kampung takkan tak biasa makan teloq masin...hehehehe

    ikan bakaq cicah ayaq asam syok apa...meleleh ayaq liuq chek dengaq...slurrrrppp

    ReplyDelete
  6. Amelia:
    thanks for dropping by...

    dulu i biasa pakai heels takat 2.5 inches saja..
    lepas lutut injured..terus pakai flat la...

    waa...3 inches heel...so sexy lorr....

    ReplyDelete