Monday, December 17, 2012

Mandi Wap



Aku rasa adala lebih 3 thn aku tak guna benda alah ni..

sekali dapat makcik urut best..
dia suruh la rajin2 bertungku..bertangas ka..walaupun aku bukan dalam pantang..

jadi terus bersemangat balik nak guna kebuk wasap steam bath ni..

bukan takat aku yang guna...
aku ajak MIL sekali guna juga..
mula2 dia tak mau..almaklum...penakut

kali kedua aku guna..baru dia mau try..
sebab mula2 dia ingat bawa masuk periuk letrik ka apa dok dalam tu..
sekali tengok kat luar..ada corong yang salurkan wap..
jadi sedikit jakun di situ..

tapi dia masuk dalam 5 min jer minta keluar...
tak tahan panas...
lepas tu aku masuk...aku pun panas gak...
tapi boleh la adjust2 sket..

next time aku dah boleh agak nak adjust camner...
kena letak towel gak la...
kang melecet bontot lak naya jer...



6 comments:

  1. dear Harnida , dulu besa sekali try bnda ni, tiba2 rasa nk pitam, nk muntah, terus di bawa keluar.lpas tu tobat tk mau dah..jenis bdn fragile payah..

    ReplyDelete
  2. Hi Harnida, I pun suka pergi sauna dan urut, very shiok... best time to go is after period, kasi bersih2x keluar with the peluh.

    Have a nice day.

    ReplyDelete
  3. IndaMarya:
    Mula2 try memang boleh nak pitam..terlebih panas kot..
    kena bukak zip banyak sket kasi wap keluar..baru kurang panas..

    lama2 dah biasa ok ler...

    ReplyDelete
  4. Amelia:
    haha..i pun suka berurut..lagi best kalau whole body pampering nyer pakage..siap scrub lagi..fuhh..rasa macam anak raja...hihihi

    ReplyDelete
  5. Hi Harnidah, mandi bunga I know. Mandi wap? I not be knowing, ha ha.
    Wow! Masuk dalam tu baju biru? Macham steam bath, ya.
    I think good for slimming.....
    But this first time I see this. Very interesting.
    Ada ke dua orang boleh masuk together? Ha ha. Lagi panas!
    Have a nice day.
    Lee.

    ReplyDelete
  6. Lee..
    hahahaha..mandi wap tu steam bath la..
    u nak masuk 2 org ka?
    sure sorang melompat2 panas when the steam point direct to the butt..hihihi

    sempit sket la..this one utk sorang saja..nanti kepala sampai dua tak muat ;)

    ReplyDelete