Wednesday, December 19, 2012

Carry me in the bag please..



nak ikut..nak ikut..  :(

agaknya..itula apa yg si kecik tu fikir kot..

aku pun nak ikut gak...
tapi apakan daya...
duit tak dak..ko dok umah dendiam udah...

walaupun puas adik dan mak aku dok meracun soh join...

takpa la...
aku tak pi..
tapi beg aku, baju aku, camera aku etc yg pi..huhu..
jangan lupa beli buah tangan kat aku yer..

by this day..dah berapa hari diorang berangkat...  :(
bosanla hari2 ku tanpa berbicara sama mama..
dah ler en.somi pun kena outstation 3 hari..huhu


tapi tu la..
sebelum pi..
dah lama beg aku di aim oleh si kecik ni...
siap kerabat panjat beg..

mms from her mummy:
'Beg ni memang tahan lasak..proven by Ariessa'

hahaha..siap hang senyum na mummy snap picture...
dah la posing atas beg aunty lak tu...

mula2 tokwan kemas beg..si kecik pun sebok gak..sama jer kalut...
macam la org nak bawa dia pi jalan sekali..


tapi...
lepas aunty dia sorang tu buka beg nak kemas barang...
tak tentu arah dia...
double tripple kalut nya..
amboi..amboi..amboi Ariessa...
nak soh aunty bawa pi sekali ke dalam beg tu?
this 'little creature' simply melt your heart rite?


2 comments:

  1. Harnida sapa yg tk syg budak2.apa lagi yg banyak mulut dn keletah kan? reading yr post make me ingat cucu di KL.will see her ths weekend..lega..
    tk cr dear.

    ReplyDelete
  2. IndaMarya:
    tu la...rindu kan bila teringat keletah budak2 tambah2 yg banyak akai ni...hihi

    selamat melayan cucu :)

    ReplyDelete