Friday, November 23, 2012

Kasut @H&M



Di suatu hari..
sempat dok message with my bff..
ajak lepak sesama...

kesempatan diambil ketika her hubs outstation..
mari kita ke H&M Setia City Mall...
kawan2 yg lain tak dapat ikut...
it is ok..

Cik Chah, her sis and her son together with me..
owh ya..
aku drive pi parking kat umah dia..
we went there with her car..

gigih tak gigih aku drive pi umah dia..dah ler ujan t ime tu..

misi utama..saja nak tengok H&M apa yg ada..
ari tu pi Setia City Mall H&M tak bukak lagi..

misi kedua..i nak cari kasut..
konon2 nak matching dgn baju la...

lastly..

kasut si kenit ni JER yang i beli kat H&M..

musykil gila2 adik aku sebab aku cakap aku tak beli apa2..
yeah..knowing me yg shopaholic ni..macam pelik bin ajaib jer kalau tak beli apa2..

'Ariessa..aunty tak sure size kaki Ariessa berapa...
tapi aunty tau kaki Ariessa gemok... :)
aunty cik chah pesan beli size besaq sebab nanti konpem boleh pakai..nanti Ariessa cepat besaq..rugi kalau tak sempat pakai'




No comments:

Post a Comment