Tuesday, October 30, 2012

Melati Wedding



      Tergezut I dapat invitation kat fb..
dah lama tak contact each other..
owh..by the way..she is my primary schoolmate..
masa darjah 5 her family moved to KL..
tapi time tu zaman budak2 kan..boleh dok berbalas surat ko..hahaha..
ntah  macam mana..lost contact...

until one day.. around year 2004..
macam mana tah boleh contact balik..
siap buat gathering kecil2an kat Midvalley..
masa tu yg join Aku, Ita, Melati, Farah and Nik Nazree..

Lepas tu konon nak bbq kat umah Melati..hari lain punya event ni..
tapi sebab takut hujan...
makan2 sajalah..order pizza..nasi goreng apa tah..siap diorang karaoke kat situ..
at that time yg join hanya aku, Ita, Melati and Dawn..owhh..Down ni aku baru kenal..rupanya dia junior kami kat SKMH dulu..
the rest..aku tak kenal sangat..their friends..

and the last gathering yg aku join before her wedding day was...time pergi wedding Dalia..
tu pun kebetulan Dalia sms jemput wedding kat umah dia Sg. Buloh..
so..aku tumpang pergi dengan Melati and Dawn..

kali ni kita jumpa lagi at your wedding pulak yer..
majlis akad nikah pada Sabtu malam..

i love the whole theme!!
love tha canopy so much..
transparent..dari jauh nampak cahaya menerangi khemah..
romantic gila rasanya...
love the white chair..
suka gila penggunaan kain chiffon ke georgette yg flowy kaler putih tu..


siap chandeliar...
macam garden wedding...dan ala2 beach wedding jugak..


deco pakai orchid!
kat kain tu pun selit orchid..

ada kambing golek yoo 

di sebabkan aku sampai lewat sket jer..
umah dah penuh..takleh masuk tengok upacara akad nikah..
sebab tu aku gi makan jer dulu..
lepas diorang settle..baru aku masuk..
ni dari muka pintu jer ni..tak masuk umah lagi
Dawn kat bawah..gambar kepala sekerat..hehe 

tema putih..sempoi jer..


bergambar bersama parents


sweet kan pasangan ni..sama sepadan.. 

masa kat sini..satu2 nya member yg aku jumpa hanyalah Anum..eh..bila u nak email kat i gambar aritu?
muka tak berubah langsung..maintain jer dia...gaya senyum masih sama..kehkehkeh


Melati & Husband..
Selamat pengantin baru..
semoga berbahagia dan dirahmati Allah selalu..
wishing u all the best..


4 comments:

  1. hello!,I love your writing very a lot! share we keep in
    touch more approximately your post on AOL? I require a specialist in this house to resolve my problem.

    Maybe that's you! Looking forward to look you.
    Feel free to visit my site pixocool.Com

    ReplyDelete
  2. But not executives from some of the quaternion largest euphony labels pitched Apple
    around 18 months ago, said a music diligence source who requested namelessness.
    Those who fought to pass this statute law believe that brew testament be a Marvellous gift for all occasions.



    My web page - advanced search search

    ReplyDelete
  3. I for all time emailed this weblog post page to all my friends, as if like to read it next my friends will too.


    My website ... how to get pregnant fast

    ReplyDelete
  4. Good post. I will be dealing with many of these issues as well.
    .

    my weblog :: www.ukpharmacyreview.co.uk

    ReplyDelete