Friday, August 3, 2012

Kad raya pertama tahun ini




Hari tu..jalan2 kat Giant...ewah..gi Giant pun nak habaq..

padahal minggu sebelum puasa lagi tu...
dah ada jual kad raya...

terdetik di hati nak beli la...bagi kat family...


semangat weh...minggu pertama dah pos kad raya!


ini balasan ku terima....hihi


tengok sampul macam ku kenal kad ini..

bukak dalam lagi bertambah kenal..


hello...hampa recyle kad raya lama aku yg kosong tu bagi balik kat aku?
bertuah punya adik..




paling tak boleh belah..cer tengok apa dia tulih..

siap si anak buah sorang tu pun menyibok sama kepak kad raya..isk..isk..isk..


weh..awat tulisan jawi hang buruk gila..
ehh..bukan takat tulisan jawi..tulisan rumi pun sama...hahahahaha

ops..aku posa hari ni...
minta maaaf adikku...

7 comments:

  1. ceh...asal ikhlas dh arr....
    hani comei

    ReplyDelete
  2. Harnidah, uncle bolih dapat rasa mesra nya hubungan antara Adik beradik Dengan tulisan N3 kali ni. Salam Dari uncle AL pg

    ReplyDelete
  3. Hello Harnidah, always nice receiving festive cards, someone remembers you.
    Wish I can drop by your house wish you 'selamat hari raya'.....
    Whats the menu for raya? Ketupat, rendang, curry ayam kampong?

    So? Busy doing your shopping, get new sarongs buat sarong kebaya? Ha ha ha.
    Have fun, Harnidah.
    Lee.

    ReplyDelete
  4. Hani: hehe..thanks...amacam pak hg?
    sakan dok mengemas lagi ka?

    ReplyDelete
  5. Uncle Al..
    hahaha..thanks...
    memang mesra pun...tu pasai selamba kutuk... :)

    Selamat Hari Raya to Uncle and family...

    psstt...raya kedua chek balik sana :)

    ReplyDelete
  6. Lee...thank u so much...
    eh...u nak wish depan pintu rumah ke u nak mai makan ketupat?
    hahaha just kidding..

    now busy kemas rumah and buat kuih raya :)

    Have a nice day lee

    ReplyDelete
  7. pak ang mcm biasa la...skrng sbuk nk jd masterchef plak..

    ReplyDelete