Friday, July 13, 2012

Burger Kaw


Sekarang dah glamer dgn revolusi burger 'bakar'

daripada nak kena q order sampai berjam2 baru nak dapat..
almaklum...
daging tebal..grill lak tu..confirm lambat masak...

nasib baik ada member kenal tokey burger yg glamer kat Wangsa Maju dan Puchong ni...


kebetulan diorang ada function dekat HQ..

kami order siap2 2-3 hari sebelum...

then hari kejadian terus gi amek jer...

tebal weh...


disebabkan aku ada meeting ptg tu..

tak sempat makan time diorang sampai..

aku makan selepas meeting..huhu..
dah sejuk..

malas nak panaskan dalam microwave...

sedap gak..

tapi dalam kepala ingat bila2 nanti nak buat patty sendiri lak...



2 comments:

  1. Hello Harnidah, burger kaw? Ta'pernah see this name before. But looks very sedap best!
    I think dua saya boleh hilang kan, ha ha.
    Berapa ringgit satu?
    I very rarely makan burgers, prefer fish and chips....

    You have a nice day.
    Lee.

    ReplyDelete
  2. Hello Lee..
    it's a grilled patty..and homemade patty too..
    that burger cost rm 14..double patty with cheese..

    sedap..but dah sejuk...makan kurang best...huhu

    Have a nice day Lee :)

    ReplyDelete