Thursday, July 19, 2012

Bowling - office nyer program..


Pagi2 Ahad dah terpacak kat tempat bowling ni..
ni first time pergi..

dalam kawasan Monterez Golf Club..
Ole-Ole superbowl namanya..
ada 18 lane semuanya...

dah bertahun rasanya tak main bowling ni..
belasah jer la..

teammate





team lawan





teammate





mata yg tak berapa nak cantik..hahahaha

8 comments:

  1. Harnidah,Uncle nya 1st visit terus dapat strike,well done bowling is good exercise and lots of fun...thanks for your compliment kat Lee nya blog and i dah jawap pun lepas minta tumpang lalu kat dia,jengok2 lah ya..salam dari Uncle AL and Aunty Ena di PG.

    ReplyDelete
  2. Uncle Al..
    Thank u for coming :)
    ingatkan sapa tadi...saspen tau...

    waaaa..1st visit dapat strike!
    hebat2..

    sy main selalu guna bola paling ringan..hihi..baling selalu senget..nasib baik tak terpelanting bola ke belakang..kalau tak..naya jer..

    terima kasih share sample notes ;)
    best woooo...hihi..

    i dah minta tumpang lalu kat Lee..

    Assalam to u & aunty Ena..

    ReplyDelete
  3. Hi Harnida, shiok dapat enjoy main bowling.
    Kalu I main agaknya masuk longkang aje, tak silap I yang jatuh dulu, LOL

    Selamat berpuasa. Have a nice week ahead.

    ReplyDelete
  4. Hi Harnidah, the last time I bowled was in Bangkok wayyyy back in the '80s. Never tried here in Canada.
    Old days ada juga at Federal hotel bowling.

    Love the pics here.....so? What is your average? 200?
    Its not that popular here for some reason or other.
    Mana tempat ni? KL? PJ?
    You have fun.....
    Lee.

    ReplyDelete
  5. Hi Amelia..
    thanks for coming..
    i pun main masuk longkang banyak jugak..nasib baik tak jatuh..nasib baik tak terlepas bola ke belakang..hihi

    main memang syiok..tambah2 main free je :)

    Have a nice day to u..

    ReplyDelete
  6. Hi Lee..
    waaa..80's ? that's surely a very loooong time tak main bowling...
    now dah masuk abad 20..

    Canada bowling tak berapa popular ekk...wonder why...hhmmm..
    maybe they like 'hunting' more ;)

    i forgot my average score..ahahaha..
    sini Shah Alam..tapi dah dekat Sungai Buloh...

    Have a nice day Lee..

    ReplyDelete
  7. happy ramadan kareem laling....
    kaktek suka bowling tapi idakle suka sangat tapi sukalah jugak..hehe...

    weh.. word verification hang ni so irritatinglah!

    ReplyDelete
  8. kak tek...
    selamat berpuasa....
    amboi..berbelit ayat..

    saya dah remove word verification :)

    ReplyDelete