Wednesday, June 27, 2012

Off to KK


Orang pi outstation sebab kerja..

makcik sorang ni pi boleh pi shopping in limited time yang ada before departure..

pi Sabah balik hari jer tau!   sempoi...



hasil tangkapan


udang harimau setengah kilo = RM39 (4 ekor je)


ketam sekilo = RM15 (5 ekor)


udang laut sekilo = RM25


tenggiri papan sekilo = RM12 !!!!


ni jer la yg ada sebab pasar petang2 dah nak tutup...
yg mana ada balance pagi tadi punya jer la dapat rembat...

tu lupa nak snap gambar kotak satu lagi..
dengan ikan bilis..udang kering..keropok cincin..sotong ball...

agak2 hari tu angkut barang termasuk laptop dalam 10 kg!!!!

syabbas bettey...syabbas...


3 comments:

  1. nanti dah masak udang harimau ngan ketam tu .. post sini yehh...gambar dan cerita... hehe

    ReplyDelete
  2. hg mmg...p mana pn sopink....
    hani comey

    ReplyDelete
  3. Anon:
    ni dah masak cili...
    ketam masak lemak dgn nanas..takder gambaq kot...dah melahap :)

    hani tak comei > sbb i lagi comei:
    dah keturunan...hehehehe

    ReplyDelete