Monday, June 4, 2012

Bed side lamp




Bilik mama kat kampung sana tu masih kurang satu benda..

tak ada bedside lamp..

tapi tak mau yg besar..
nak kecik jer..
cantik dan murah..
mesti kaler hitam putih..
sebab katil ma kaler putih..lemari wardrobe putih dan ada hitam sket...
dressing table kaler hitam


hari tu aku ada singgah Harvey Norman...
memang standard harga lampu dia 300++

tapi kan...
tengah clearence stock lama..
memang tinggal display set jer ni.. 1 jer..
dia cakap nak kasi aku rm99 jerrrrrr ...OMG!


tapi aku mms mama dulu...
ma cakap nampak besaq lampu tu..
side table dia kecik jer...

yaa...
aku dapat bayang kan bapak aku yg ganas lalu keluar masuk bilik
tiba2 terlanggar lampu tu..iskk...

memang tak sesuai...


sayangnya..terpaksa la daku melepaskan offer yg sangat best...

tinggal kenangan jer la...




No comments:

Post a Comment