Monday, May 14, 2012

Wedding opismate en.somi


Selalu dengar pasal wedding kat Felda ni macam gempak jer kan...

aku tak pernah attend wedding kat sini lagi..
so, bila kawan en.somi watkenduri kat sini...
barula aku merasa jejak kaki kat dewan Merak Kayangan ni...

tapi...
aku rasa dewan dia biasa jer...
cantik lagi lampu2 yang macam bintang di langit kat airport Subang dari lampu kat dewan ni..

kenapa harga mahai sangat?


ehh..ni aku komen pasal dewan jer..
sbb dengar harga mahai..ingat dewan cantik tara mana..
memang amek untung kaw2 tempat ni..

aku tak komen bukan pasal kenduri orang...
jangan salah paham..



pelamin simple..nice..



dapat bahulu gulung..


sebab aku malas bangun..jaga kesopanan di meja makan..
jadi..aku zoom dari jauh jer ler..
gambar pengantin berarak masuk..


Selamat pengantin Baru..
Semoga berbahagia selalu..








No comments:

Post a Comment