Friday, May 11, 2012

Menu

Disebuah kedai makan dekat umah..
time ni balik kerja lambat dan tapau lauk...


memang terserlah 'kesiaman' nya..

honmok tu aku tak tau apa..

kensom pun tak tau..

singaan pun tak tau

dan yg best..
'siakap 2 musim'

aku pernah dengar siakap 3 rasa jer...hihihihi


own..daging masak kertas hitam yo... ;)

6 comments:

  1. haha.. lawak aku baca menu dia.. kalau singaan tu spatutnya jadi singgang.. menu glemer kt klantan n tganu.. camne bleh jadi singaan pon aku tk paham.. hahhaa

    ReplyDelete
  2. Hi Harnidah, bila senang drop by my pondok. Minum ayer sejuk first, ha ha.
    Lee.

    ReplyDelete
  3. Salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

    ReplyDelete
  4. La: hahaha...aku pun nak gelak..
    tapi aku rasa maybe yg tulis menu ni bukan org Malaysia kot..org sempadan..

    ReplyDelete
  5. Hi Lee..
    mesti ada something tu ;)
    nanti I singgah...

    ReplyDelete
  6. Sherwieyna:
    Hi! terima kasih datang melawat pondok i :)

    ReplyDelete