Monday, May 21, 2012

Hadiah pertandingan




Adik aku saja2 hantar penyertaan dalam majalah mana ntah...
tak sangka dia menang hamper Shokubutsu benilai rm300 kot kalau tak silap...

shower cream besaq jer 4 botol
refill pun 4 paket
shower cream botol kecil 4
hand soap 3 botol..


berat gak..

masalahnya ada ka kena pi amek sendiri kat Karangkraf..

kalau org dok kat sini takpala jugak nak datang weekdays..time office hours..

kena adik aku dok Utara sana nun...?

bila masa nak mai amek?
bagi masa sebulan jer..

takkan nak mai semata2 amek hamper ni?

makes me wonder macam mana agak nya pertandingan2 lain yg dimenangi oleh rakyat malaysia
kat negeri lain terutama Sabah dan Sarawak nak mai tuntut hadiah depa..
ke let go jer?


mujuq adik sorang lagi kebetulan ada hal nak mai sini..
dapat la dia tolong  amek kan bagi pihak akak dia sorang tu..

apa2 pun..
terima kasih la Shokubutsu..
terima kasih karangkraf..






2 comments:

  1. Hi Harnidah, thats a lot of stuff to be using, ha ha.
    I guess men easier, pakai sabun, da jalan.
    Ya la, my iseteri begitu juga, macham2 body lotion, kaki lotion, tangan lotion, etc ada, ha ha.

    Anyway, tapa la, kan. Women want to look their best, have good complexion, wangi pun, ha ha.
    Have fun.
    Lee.

    ReplyDelete
  2. Hi Lee..
    hahaha..tu stock for 1 year pun boleh :)

    but the owner asked to divide it for 3 of us...

    Have fun :)

    ReplyDelete