Tuesday, May 8, 2012

Friends - Gathering


Masa cuti pertabalan agong hari tu ada small gathering dgn kawan2 sekolah..
plan last minutes..nasib baik menjadi...

aku pun harapkan Baizah nak tumpangkan..
kalau tak..alamat tak join la..

seperti biasa...potluck..
lokasi di rumah Ida..
terima kasih pada tuan rumah banyak2..


aku bersemangat gila nak buat cream puff yg baru jer belajar ni...





Emma dgn anaknya yg kuat makan :)


Delisya sombong dgn aunty...
taknak kat org..jadi tak berpeluang nak dukung..




Anak kedua tuan umah yg sangat peramah...
mai2 terus ajak aku gi kat mesin senaman kat belakang di tu..
Iris..hg memang pandai na tengok org gemuk hg ajak pi excercise...hehehe


Baizah yg sudi menumpangkan kereta..



Haniza yg paling lama tak jumpa...menten kurus jer..jeles I tau..   :)




aku bawa coleslow jugak...
semangat gila bila tengok resepi simple gila dari blog Fila..
tapi tak leh buat kat umah..sebab org2 dirumah aku tak makan kobis..sob.sob..
jadi kena buat bagi org lain yg makan..hahahaha


anak cik yam no.2, Layla...gila chubby...geram...

anak Noa sebijik muka ayahnya




Niza and baizah bawa..



haha..ni sebenarnya makanan Amirul...Baizah bawa..tapi dia tak makan pun






Makanan...
Noa bawa spagetti..husband dia masak..sedap gila weh...

cik yam bawa brownies,salad and mushroom soup..sedap.. 


gambar ibu dan anak



see...asyik makan jer kan..




eh..lupa lak..farrah bawa nasi kerabu bungkus..Kak Long bawa assorted bread la konon..
tapi bread Dominos yooo...haha..takper..yg penting sedap




Thanks kawan2...
lenkali kita jumpa lagi...


2 comments:

  1. Hi Harnida, wow... nice gathering. And all the baby so comel molek, rasa rasa nak pinch their cheek. hehehe

    Your cream puff look delicious. I think I can sapu 6 pieces. LOL

    Have a nice week ahead. Regards.

    ReplyDelete
  2. Hi Amelia..
    Thanks...
    dulu bujang boleh la slalu hang around..
    tabi bila dah ada family..jarang3 baru jumpa...kena ada space for the babies too ;)

    cream puff tu i selalu tak dapat makan banyak...tiba2 jer abis...
    ni nak kena buat lagi la ni..hihi

    Have a pleasant week to u..

    ReplyDelete