Monday, April 2, 2012

Fruit Tart

Asalnya nak letak gambar fruit tart yg aku wat utk en.somi bawa ke opis..
tapi blog ni ada problem lak nak upload..
tak cukup space..korang tau camner nak settle selain purchase storage?

asal ada potluck kat opis..mesti dia sms aku tanya nak buat apa? ok ker? senang ke?
dah alang2 baru belajar wat tart..kita kasi hentam sajalah..

tapi tu la..
en.somi ni over tau..
dia pesan siap2 soh wat budgeting harga berapa kalau org nak pesan..
sabor jer la...kita wat potluck..dia wat marketing pulak..

kahkahkah...paling best...soklan dari opismate en.somi...
'wife agent Tupperware ke?'
benda pertama depa notice ialah bekas tupperware aku....
patut wat marketing tupperware lak la pas ni...

seperti yg di duga..memang ada org tanya kalau jual berapa kira..
siap tanya quotation kalau order banyak dalam 1k pieces dapat special price ka...

tu semua boleh kira..
tapi kena tengok masa tukang buat la..hihihi



4 comments:

  1. Hi Harnidah, okay, you klik into
    https://www. google.com/accounts/purchasestorage

    Saya bayar annually $5.00 as you know I pakai a lot of storage with every posting lots of gambars.
    Standby your credit card.....

    Then you pay whatever amount of space you need.
    My $5.00 chukup, so I guess you use less storage than me....should be same price.
    Hope this helps.

    Luckily saya boleh faham your sos atas, ha ha.
    Yang bawa tulisan not so sure, ha ha.
    You have a nice day. Simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  2. Hi again, ha ha, you chepat dapat sniff tu ikan bilis my balek kampong, ya?
    Okay, next April 1st I nak try sangkut you, ha ha ha.
    Lee.

    ReplyDelete
  3. Harnidah, let me know if you managed to get your storage refilled.
    Lee.
    ps, I lupa, I would like it very much you just address me as 'Lee'.
    Uncle is for those waiting for the ferry, or missed the ferry, ha ha.

    ReplyDelete
  4. hahahah...okay Lee...
    u ni..i baru nak perasan muda remaja bila panggil u 'Uncle' ;)


    bukan ikan bilis saja..ikan sepat ka..ikan 'seluar' semua i dapat sniff punya..hihi

    thanks for your info...that really help a lot...
    nampak gaya kena buy storage jugak la..hahaha

    ReplyDelete