Friday, April 13, 2012

Ada orang banjer dinner masa besday



entry basi jer semua...
gara2 tak leh upload pic aritu..terus terbantut..

dah sebulan lebih berlalu...
tapi kita ingatkan jugak dalam memory..

ada org tu nak banjer i dinner..
i cakap groupon tengah promo kat Tony Romas
i tak pernah makan kat situ..

bertempat di Mont Kiara...
erkkk..gila sesat...gila emo masing2..sabaq..sabaq...

bayangkanlah sekali lalu sprint highway tu kena rm2..
return dah total rm4..

tapi bila ko dah sesat..terlepas jalan masuk balik highway...
tak pasal burn lagi rm4...tssk..tsk..tsk..

8 hengget bayar toll saja..
dah boleh dapat makan nasi sepinggan dgn air limau ais lagi..huhu

kalau ikutkan driver..memang takkan patah balik cari tempat tu la kan..
ingat balik umah terus jer la...

tapi i diam jer la..
masing2 penat..sebab gi Ikea dulu tadi..

memandangkan i besday girl...auuww..tetiba feeling gegirl...

en.driver gagahkan diri untuk bawa sampai ke destinasi..
dah alang2 kan..
lagi pun voucher groupon tu kan dah bayar..rugi beb kalau burn camtu jer..

tapi memang dugaan la..
ramai lak org..
agaknya semua pun beli groupon tu jugak..
lagi setengah jam baru ada kosong..
tinggalkan no.tepon utk dipanggil if ada kosong..

sementara itu..meh kira round mall yg baru bukak ni..
tak banyak kedai lagi..
boleh tahan la..
tapi sempat gak aku beli tshirt 2 heai kat F.O.S

order air strawberry lemonade kot namanya..


ingatkan camner rasanya..
la...jus strawberry letak ice cream soda dan lemon..
senang jer..
sebab rasa dia sebiji kordial strawberry beli kat cameron last yer..
sayang dah abis..kalau tak balik umah boleh buat :)


tony romas short ribs..
aku suka jer..
loaded mash potato dia pun aku suka...sedap...
nampak cam sikit..tapi kenyang gila...


terima ksih en.somi :)



2 comments:

  1. Hello Harnidah, waa, ada orang belanjar, ya.
    Kena baya toll pergi makan?
    I suka the minum colours....

    Nice name too, 'Tony Romas'. Ni kedai Serani ke?
    Or Mat Salleh?
    Under different circumstances, if macham old days I jumpa you, I jemput you makan...fish head curry.
    Have a nice Sunday.
    Lee.

    ReplyDelete
  2. Hello Lee..
    sini Klang Valley mana2 pun lalu highway mesti ada toll..highway jer toll..not like old days..semua murah..sekarang fuel pun mahal..

    i don't know tu kedai punya nama siapa dia pakai..hihi..

    nanti i tunggu u pulak belanja i makan ;)

    ReplyDelete