Tuesday, March 27, 2012

Red Velvet


Asyik2 red velvet jer kan?

kali ni buat sebab ada member order..
selalu aku letak chopped pecan nuts dan potongan strawberry..
tapi dah di request nak kosong jer...i letak heart ni jer la..

tapi kan..sekarang ni macam susah jer nak cari kacang pecan...lagi pun pecan nuts memang sangat mahal..
maybe nanti ganti letak badam jer ker pulak..

mungkin org tak paham..
aku wat ni based on order basis..
aku bukan la berniaga secara serius...

tapi kalau ada yg nak tau..
aku jual ikut sekotak yg ada 25 bj cup size around 2 inches in diameter (atas)

malas nak amek order kurang dari di atas..
bukannya apa..tak berbaloi...i yg rugi...
kos beli bahan jer dah tinggi..



2 comments:

  1. guna pengawet tak yang?
    kalau tak guna baper lama tahan?
    kaktek baru tau kek2 sini pakai pengawet tulang oink2... kek tahan seminggu.
    kalau tak guna, tahan lama gak ke?

    ReplyDelete
  2. kak tek:
    tak pakai pengawet pun...
    tapi tahan lama gak la..4 hari tahan kot..5 hari maybe boleh tahan...
    selalu jarang simpan lama..tak sempat simpan lama pun..kejap jer abis...

    tapi kalau nak tahan lama..simpan dalam freezer la..

    ReplyDelete