Thursday, March 22, 2012

Calendar yg menarik



Company aku dah tak provide calendar tahun baru utk letak atas meja..
mujur en.somi dapat calender free dari Nippon Paint ni..

menariknya..
setiap helaian bulanan ni boleh gunting utk recyle jadi benda lain..
siap ada garisan putus2 utk kita gunting atau lipat..

contohnya tk January,
kat bawah calender tu boleh gunting utk buat hiasan tahun baru cina..




utuk february..bawah ni..
nanti boleh gunting bahagian kaler hijau muda tu dan lipat jadi kad.
actually kat belakang tu specific dah tulis ucapan utk valentine's day..


bahagian belakang calender..which is bahagia dalam kad nanti bila dilipat..



No comments:

Post a Comment