Wednesday, March 21, 2012

Birthday Arman


February lepas SIL buat makan2 sempena birthday anak sulong dia..
dah 3 thn dah umur..
ramai la jugak yg berkumpul kat umah


bawah ni adik b'day boy..Aarij





ini sepupu Aarij dan Arman..Ami..
dia demam arini..jadi mood tak berapa ok..
tapi suka posing..pandai lak tu posing..

peace camner tu..hihi



Ami sentap dgn Arman sbb Arman amek mainan dia wat macam harta sendiri..
peh tu siap amek teddy bear dia sorok belakang badan sambil sandar atas kerusi..
kira tak bagi org amek la bear tu...
waaa..kecik2 dah pandai buli yer...

pastu bila soh tangkap gambar..Ami tolak Arman dok jauh2 dari dia..geram nyer pasal la tu..
see..mainan kat tangan Arman tu mainan Ami...
suka hati jer amek..tak nak kongsi2 main..
budak2..camni la..



budak nakal ni...  ;)






bday boy tak sabar2 nak happy birthday to u ni...





tapi sentap sekejap dgn mak long nye




muka baru bangun tido..pastu sentap


adik tak paham apa2..tapi excited jer..






org semua amek gambaq dia..boleh dia senyum..posing..
tapi...
bila mak long dia nak amek gambaq..terus paling..
cam gambaq bawah ni..
kecik2 pandai merajuk..


padahal kalau org lain amek..happy jer muka...



bersungguh dia makan choc kek ni...


menu petang...
blackcurrent tea,kuih muih..

Selamat Hari Lahir..
semoga jadi anak yg soleh..





No comments:

Post a Comment