Thursday, February 9, 2012

Kipas Jaguar..tetiba Jaguar..

Ada satu hari tu pi Jusco Bukit Tinggi..asalnya nak cari kepala paip..

Tapi aku terjumpa kipas kecik comel ala klasik gitu...

Ala2 kete Jaguar tak bonjol atas kipas tu?

Mahal gila kipas ni..kalau tak silap rm 200++

Padahal size kecik gila..macam utk letak atas meja study or your workstation jer pun..






2 comments:

  1. hubby aku pon beli kipas ni letak kat ofis dia.. mmg mahal kan.. tp power!!

    ReplyDelete
  2. fuiyoo...sanggup tu...hahaha...
    aku pesan org beli kipas China made rm15 pun tak dapat2 lagi..hihi..

    ReplyDelete