Friday, February 24, 2012

Ambulan

Masa cuti hari tu..
both UNcle and Aunty (suami isteri) masuk spital..
kat Kulim jer pun..

kami gi la melawat..
AUnty aku tengah tunggu ambulan nak bawa ke spital Sg. Petani gara2 kat Kulim takdak CT scan..
dia suspected ada blockage..kat mana tak sure..maybe kepala kot..

sementara tunggu tu..kami sempat la tengok ambulan yg dok bawa org ni..


pernah tak korang tengok keadaan dalam ambulan camne?
sapa doktor tu tolong tak yah jawab heh ;)









ni ha gambaq ambulan kosong..


pelantar kosong tu tempat katil sorong tu..





ni gambar time ada pesakit...
barula ada nampak equipment sket kat dalam tu..






No comments:

Post a Comment