Monday, January 16, 2012

Nasi Arab

Lunch aritu tak tau nak kemana...
nampak ada kedai nasi Arab baru kat area CIMB..
meh cuba..
cashier dia memang org Arab..
tapi nampak pekerja macam Indon...



ni air Cherry...set sekali nasi mini..
konon set kecil la...

sup dia lain dari sup kita..but ok la..


ni la mini set khabsa chicken..
tapi aku pelik khabsa bukan tomato ka patutunya?
macam nasi ayam..tapi rasa lain..
nasik dia still banyak walau kata set kecil..
ayam jer kot yg kecik...


so far..set ni rm 9.
kenyang makan..

tapi tak leh lawan al-diafah..itu tetap di hati...





2 comments:

  1. Hello Harnidah, love the food pics.
    Saya dengar sekarang KL banyak orang2 dari Burma, Middle East, Indonesia buat business....kedai makanan.
    I guess its nice try different foods.
    The Khabsa chicken looks very nice....

    Berapa ringgit for the complete meal? Rgt 20?
    I have lost touch with Malaysia....
    You have a nice day, Harnidah.
    Lee.

    ReplyDelete
  2. Hello Uncle Lee..
    yes..a lot of middle east restaurant around KL and a lot ayam Penyek (indonesian)restaurant also..

    but compare to this nasi arab..i think other place might be better..

    mine rm 9 for small one..
    kalau biasa punya lebih kurang rm 20 juga..

    ikut restaurant..some ada yg lagi mahal...

    i hope u complete sorting your file cepat2..dah lama tak dengar cerita baru ni.. ;)

    have a good day to u..

    ReplyDelete