Friday, January 6, 2012

Midvalley alone...nope..two

ingat aku selalu ker keluar merayap sorang2 tambah2 bila dah bersuami?
nope..tak rajin..

dah ler lately tetiap weekend ada jer hal..kenduri la..team building la..itu la..ini la..gi spital la..

somtimes aku rasa hidup aku adalah sangat letih...

kalau boleh hujung minggu tu taknak wat apa2..
nak bergolek jer atas katil.....poyo...aku tau..


sbb apa aku kata letih?
anak tak dak lagi..letih kat mana tu?

letih ulang-alik gi kerja keluar melihat bulan..balik pun silap haribulan dah nampak bulan...

ada paham?

aku keluar umah setiap hari Isnin-Jumaat adalah pukul 6.30am!

sampai rumah pun around 6.30-8pm..bergantung pukul berapa en.somi datang amek aku...
tu belum lagi kira time dia amek aku kol 8pm! merempat aku kat giant la nampaknya..

jadi berapa lama masa spend kat umah?

sila kira sendiri...

sbb tu weekend aku malas nak keluar...
badan letih..
time tu la ko nak basuh baju semua..
sapu2..kemas2 rumah segala..

sbb tu kadang2 aku terpaksa korban tak join kawan2 gi melawat kawan bersalin ka..
gi gathering ka...

aku terpaksa demi utk meluangkan masa utk diri sendiri..

weekend yg dah lama lepas aku terpaksa ke midvalley..
gara2 cari kain kat kamdar..what?!!
midvalley cari kain?

yes..

terpaksa..

sbb asal beli kat sini masa datang dgn mak aku..
bila check kat penang pun tak dak..kat Klang pun tak dak jugak kain yg dicari tu..
terpaksa mai balik sbb nak tambah lagi semeter jer kaler merah tu...
sabor jer la...


alang2 aku ajak adik aku kot2 nak meronda dgn aku..
en.somi jgn harap round2 buang masa dan duit...
baik aku tawaf mall sorang2..lagi puas hati..tak dak org bebel...


krismas deco kat center court..

pastu aku ajak adik aku makan tepanyaki...
teringin sangat...dah lama tak makan..








memang elok la...baru nak round gardens..saja gatai masuk butik Coach...
slipar aku wat hal...tapak terkeluar...
damn...harap S.A Coach tak perasan la..malu aku..hiks...

jom la..terus keluar beli kasut kat Isetan...
beli selai seluar sekali...puas hati..

pastu bertukar menjadi makcik2...beli buah limau 10 biji kat Carrefour rm 2.99..murah kan?
boleh buat jus oren balik satgi..

ok sekian..muahahahahaha




2 comments:

  1. aku dh bertahun lama nya xjejak midvalley...:)

    ReplyDelete
  2. aku pun dah lama..tapi around setahun sekali dua jer la kot....

    ReplyDelete