Monday, January 30, 2012

Main lastik helicopter berlampu malam2

owh..sebenarnyer aku lupa nak cakap tetamu terakhir yg pulang ialah family BIL..
diorang bertolak lepas isyak kot..tak pun around kol 8.30mlm terus ke Terengganu...

tapi sebelum tu...

kita layan anak buah main dulu..


diorang hari tu pergi i-City.. so berlambak jual mainan yg ada lampu ni...


macam lastik...cuma perlu lastik bende tu ke atas..nanti kipas dia berpusing turun macam helicopter...ada satu small LED kaler biru..saja nak bagi attractive..


sapa yg main sebenarnya ni?


aku try main gak..tapi macam tak jadi jer..
owh..itu salah mainan tu..sebab plastik dia macam dah nak rosak dah..



letih tak korang layan tetamu dari tengahari sampai malam?

pasni kalau nak buat kenduri makan2 sure aku prefer catering jer..
tu kalau aku yg organize la...


 

No comments:

Post a Comment