Tuesday, January 3, 2012

Kama Sutra > matikla tajuk kontroversi sungguh

aku baru tau kewujudan benda ni setelah melangkah masuk dalam sebuah farmasi..
tujuan asal nak cari ubat yg doktor prescribed..

tapi terpandang aroma therapy oil kat sebelah kiri (kaler kuning)..
tengok harga murah jer..
then baru tengok yg dalam kotak biru pulak..

tak perasan tulisan kat luar kotak tu..

sekali ehhh...

ni pun ada jual ekk?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


actually belah kanan tu ada utk fungsi lain..release stress..ease sleep..

cuma yg tengah2 tu jer yg menjadi bahan gelakkan kami..

tapi sayang tak leh bukak kotak..
ingat nak test bau dia camner..hahahahahaha

kang baru leh prove kan berkesan ke tak..muahahahaha...gelak syaiton
sapa berminat? harga rm 12 jer kot kalau tak silap..




No comments:

Post a Comment