Thursday, January 12, 2012

Dowa clutch


Vendor yg pernah bekerja sama dgn team aku bukak kedai Dowa..
dah org jemput majlis pembukaan kedai..kita berilah support dgn menghadirinya..
tambah bila dia cakap ada kambing golek...senyum jer en.somi yg tak sedor diri perut tengah sakit tu...
makan tambah 2 kali u!

aku belum pernah dengar jenama ni sebenarnya...

rupanya glamer kat jogjakarta...
beg dari tenunan benang nylon...

aku ingat brand biasa2 jer dari Indon nun...

sekali tengok...kelas ko!

ni gara2 tertengok handbag Dowa sorang mak cik tua pangkat nenek la aku rasa..
sekali dia letak atas meja..
baru aku perasan ring tali handbag dia besaq tebal sebijik macam handbag Coach nyer..
zip dia pun customade Dowa..memang kualiti bagus la..
workmanship pun nice..
patutla harga mahai la jugak...

rupanya bukan aku jer yg perasan tali beg tu..
tapi en.somi jugak!
aku ingat dia tak reti pasal bag..rupanya dia memerhati jugak..


aku pun berkenan gak..
tapi handbag mahal gak dalam rm 200++ ke 300++

kalau coin purse..cosmetic pouch tu bawah seratus..

tapi aku minat ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



ameklah satu..sbb diskaun 10 % sepanjang december ni..
clutch ni lipat dua..kalau bukak magnetic closure button bawah bunga tu bentuk dah nak square..

ni website kedai dia


kalau nak yg website kat Indon..ni dia 





No comments:

Post a Comment