Monday, January 23, 2012

Anak2 buah en.somi

Selingan:

Happy Chinese New Year to all...
wish u a very Happy New Year...for years to come...



Owh..ni kira selingan cerita semalam…bab keletihan….
Bab family gathering...
Antara anak2 buah size kecik en.somi yg ada...3 org ni jer..tak cukup quorum ni..
Anak buah yg dewasa pun ada sorang jer yg datang…

Nasib baik la depa ada geng..kalau tak..susah nak kawal..
Ni bila bertiga..pandai la main sesama sendiri..





Aarij ni adik..amboi...tenung maut yer...kuat menagis jugak..mau dia teran suara bila merajuk...macam kena dera...


Ni abg dia Arman...asyik peace jer..peace la ko situ...dulu kecik2 pun suka wat perangai melalak jer…sekarang dah besar sikit..dah pandai buat hal sendiri…
Makcik masih ingat lagi dulu ko letak bawang merah tok celah kerusi putih makcik yg ko wat macam kerusi sendiri tu..bukan kata bawang..duit syiling paksu pun ko sorok celah kerusi tu wat macam tabung lak yer...


Asal org lain dok kerusi tu mesti dia macam tak puas hati...ingat tu kerusi dia...tapi tu kerusi makcik tau...




Ni hakim...anak tunggal BIL...darjah 4 kot...dok Terengganu..
Susah nak jumpa time gathering almaklum depa dok jauh sangat...
Dia paling suka ajak makcik and pakcik main…



Mahu pulak budak ni kena dukung dgn cousin dia…kalau tak asyik berkepit jer dgn ibu dia..




Susah benor nak amek gambaq budak kecik dia..tak duduk diam..



Ni sebelum balik..



Pandai jer bila org cakap peace…terus tangan naik 2 jari otomatik….
Pandai posing la dak kecik ni..Cuma tak static lama…hp makcik bukan ada camera canggih..lambat sket nak snap…abis gegar…








No comments:

Post a Comment