Thursday, December 22, 2011

Wedding kawan En. Somi

busy gila kan aku ni..
penat tak abis2...
balik turki team building peh tu entertain family kat kl..now sabtu dah ada kenduri lak..
kat Senawang lak tu..
sebabkan ni kawan baiknyer pasal..en.somi gagah turun..
mujur sempat jumpa member sorang lagi yg kat Melaka..
bukan senang nak terserempak2 camni..



kami sampai tu kira penganti baru sampai..
baru nak bergambar kat pelamin..baru nak makan beradap.

lauk memang sedap..


semoga berbahagia selalu dan dilimpahi rahmat-Nya..


sebenarnya..dalam otak aku ligat pikiaq next destination...muahahahahaha...




No comments:

Post a Comment