Friday, December 30, 2011

Watson Bathroom set

gara2 adik aku la ni...
kalau tak aku tak perasan pun kewujudan benda ni kat watson..

suka sangat..
simple..sweet..

set utk letak kat bathroom..
plastik jer pun..tapi nampak macam ala seramik..

bekas tu leh refill balik..tapi dia tak jual refill la..guna product lain la..

gagah aku beli satu set..
shower gel, hand soap, shampoo, conditioner, lotion, cotton bud, cotton puff
dah macam kat hotel lak...

ada kaler biru kat kuning jugak..


pastu berangan...
kalau ada rumah sendiri..
kat setiap bathroom leh letak set ni...
kalah hotel ok...


tapi aku letak lotion, cotton puff, cotton bud tu kat dressing table jer la kot..


2 comments:

  1. Hello Harnidah, minta ma'af my long absence....buka apa2, or chasing after sarongs, but sakit perut, both my wife and I.
    Kita kena food poisoning. First saya, lepas tu, my wife. She got hammered dua kali!
    We now okay....

    Wishing you all the very best for the new year.....
    You stay young, stay beautiful, and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  2. Uncle Lee!
    Glad u r back!

    Sudah sihat ke?
    ni mesti banyak makan lobster kot?

    i pun baru balik bercuti hujung tahun..all post auto publish saja..

    Wish u a very Happy New Year..
    Be happy always...

    ReplyDelete