Wednesday, November 2, 2011

The Groupon voucher

Dari sebelum raya lagi punya berkobar2 bila tengok kat groupon ada promo dari The Coronades Hotel..
hi-tea baru dalam rm 29 sorang..

apa lagi..harus mengajak adik beradik yang kaki melantak sama...hihi


sungguh tragis perjalanan...
jam la pulak...

patut pukul 12.30 noon sampai..kan dah tak pasal kol 1.20pm baru terhegeh2 nak makan..

tu satu hal...
dah sampai area Parkroyal...
eh..mana hotel?
aku lak tak google betul2 jalan ke situ..
tak tau nak masuk parking kat mana...

yang aku tau memang dekat area Lot 10 situ..

terusla memusing masuk parking Lot 10..

pastu menapak keluar Lot 10..

terus call hotel tanya lokasi...bijak...

ler...antara Parkroyal dan Lot 10 rupanya...

signage tak di lokasi yg strategik..apa daaa...



tengok macam tak ramai..kami lambat ka sampai org semua dah balik?


ok..aku start dgn tomato soup..ok jer...sofroll keras..tak best...



main dish..nasi putih..mee goreng mamak..samosa sedap...ada potato wedges..kailan..sotong masak apa tah..sedap gak sotong tu..grilless chicken with mushroom sause kot..lala bercili...

so far..makanan dia so-so jer...pilihan main dish sangat menyayat hati...sket la wey!




mujur dessert ok...boleh tahan la...not bad..


actually ada burger dan otak-otak jugak..
adik aku cakap burger keras..tak sedap..bun dia kering..otak2 pun biasa jer..nipis..tak merah..


dimsum ok la..tak banyak choice..



ada pecal..tak amek..
ada cold platters..tak amek..
sbb hubs cakap udang dia tak fresh..
kupang ok kot..aku tak lalu nak makan..hihi


mee kari..tak sedap..aku rasa macam rempah kari mentah tak masak..
baik mee kari kak shima masak lagi sedap berganda2..


pas tu apa lagi...
mari kita senaman menurunkan makanan yang penut di perut dgn tawaf keliling mall ;)


eh..tak na...
aku cuma gi Sg. Wang beli sarung henpon dgn screen protector..
pastu terus ke Debenhams..  ;)
apasal la tengah sale sekarang ni...iskk...





No comments:

Post a Comment