Wednesday, November 30, 2011

Geng2 hostel masa study dulu...

ok...dalam album semalam tu ada juga gambar2 time kat hostel U..
ni sempena sukaneka hostel ke apa ni...

kawan2 ..u know who u are  :)
hihi..time ni sangat merapu ok...
sukaneka takat nak happy2 jer...bukan nak menang sangat pun..

semua muka budak baik jer..sopan...hahahah



pastu kan...paling tak boleh blah...
gi jalan jusco ayer keroh tu pun kita nak bergambar...
memang over...

cer tengok...
suka hati jer posing dgn teddy bear kat rak jusco tu..
posing jer la..beli nya tidak..


ok...tapi gambar ni paling over....
sila muntah...

nak tengok?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

BARING ok!


owh..Ju..sapa la yg snap gambar tu sampai terpotong mukamu....hihi


3 comments:

  1. Amboi amie, sampai berbaring tu.. boleh buat filem hindi.

    ReplyDelete
  2. Hahaha... Gmbr lama.. ko membuatkan aku nk korek balik segala koleksi gmbr lama.. time tu kita mana ada digicam kan.. hehe

    ReplyDelete
  3. Ida: tu la...over tak ingat...

    La: tu la..tara pakai filem pun gagah bergambar jugak..hehe

    ReplyDelete