Friday, October 14, 2011

Merayap



OK..fine..
tengok tajuk pun tau..

hubs balik kerja lambat sket..

aku amek kesempatan merayap ke KLCC..
almaklum..meeting kat KL..terus senang jer naik lrt..

tujuan utama...
beli bedak dan cleanser..


woit..macam kat jusco ka..giant ka...watson ka..guardian  takleh beli?

erkk..
actually aku saja nak tengok sephora..

memang gi tengok pun..
tapi kan..
target nak singgah MAC pasni...nanti datang balik kot if nak beli...konon..


hamek kau..

akibat bro tu cute sangat pakai vest bulu2 macam beruang dan baik layan aku tengok bedak..
terbeli terus bedak yang baru tu..casing kilat2...lightful namanya..

ada spf 25 dan vitamin kot sekali...kira boleh brightened our face la konon...

tapi mahal la jugak..
mujur dia cakap bekas refill bedak tu boleh kumpul juga utk tukar nanti..



abaikan pantulan gambar kat bekas kilat tu..

yes..
MAC nyer container boleh kumpul sampai 6 biji..
then gi tukar dengan lipstick free sebatang..

bedak sephora murah lagi...huhu







nak mengubat hati duka lara...
terus gi guardian cari cleanser..

konon nak try Neutrogena Ageless yang baru tu...
tapi bila tanya...foamy tak?
tak..macam cream..less foam..

terus tak jadi..
mujur SA dia bagus..
instead of letting one customer go away empty handed..
dia suggest beli ni..
berbuih nyer type...hihi
sesuai utk remove make up jugak...katanyala...
nanti cleaser nano white aku abish baru start pakai ni...
ni cleanser stock kat opis...
kat umah pakai lain..hiks..





2 comments:

  1. Hello Harnidah, this is very nice....but for you no need this, you already very fair with traffic stopper looks...
    Anyway, I guess it will enhance more your already attractive self,

    "Wheeeettt...Wheeeeeewww", ahhh, itu Canadian whistle
    when appreciate beautiful ladies, ha ha.
    You have nice weekend, stay young and simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  2. Hi Uncle Lee,
    hahaha..of coz i need to pun on some powwder too..not that flawless la....nanti suami pandang model cantik i susah ;)

    ReplyDelete