Friday, September 30, 2011

Sapa la yang rajin sangat ni...

somi sapa la ni yg rajin sangat ni? ;)
kan best kalau tolong ironkan baju isteri sekali..muahahahaha


H: hny tau tak masa study dulu kan abg selalu bawa baju dah siap iron...pastu bila kawan2 tengok abg cakap wife abg tolong ironkan...tau tak diorang cakap apa?

'wow...sure wife ko sayang gila kat ko....'

tengok abg tolong cover hny tau..kalau tak nanti org akap hny queen control lak...

ni ayat nak saiko aku soh tunjuk betapa aku sayangkan dia ka?



W: amboi..amboi...abg..sedangkan nabi pun nampak Aisyah kat dapur dia pun turut sama selinsing lengan baju buat kerja..do u expect u r much better than him ka? langsung tak payah buat kerja umah?

hmm..abg tau tak kadang2 hny adala cakap kat kawan2 yg abg gosok baju sendiri, basuh baju sendiri...org pompuan ni sangat suka dan bangga tau kalau suami rajin tolong wat kerja umah..lagi orang respect dari suami yang asyik memerintah kita buat kerja..sebab tu la hny sayaaaang sangat kat abg ni...ngehngehngeh...



No comments:

Post a Comment