Thursday, September 29, 2011

Mengurut & Mengikis


Ingat tak facial aritu?
ala..yg en.somi dah sentap aritu?

konon tak jadi la nak wat callus removal lak...

sebenarnya..Jumaat pagi, minggu kedua raya (gila basi entry ni)
aku dah book spa guna voucher milkadeal..aku sorang jer la...

disebabkan mood en.somi adalah sangat baik setelah pergi bercuti ;)
maka keputusan telah berubah utk menyertai aku gi kikis kaki lak..

owhh..spa ni aku sangat puas hati..leh pergi lagi ni..
Tini's Spa kat Seksyen 7, Sham Alam..

Promo yg aku beli :
Foot soak, body massage, body toning, refreshing facial, refreshment

Spa dia sgt nice..bukan macam spa yg hidup segan mati tak mau tu...
staff dia semua yg ada cert..bukan yang main suka hati urut org guna ilmu turun temurun...

mula2 sampai terus isi form..
past dia explain apa yg ditawarkan..
kalau nak upgrade facial boleh tambah duit..
tapi dia tak paksa..tak macam facial aritu gila pulun nak jugak2 kita amek pakej dia..
this one very nice...langsung tak insist customer..

product facial : dermalogica
product spa: Himalaya dan Tanamera

mula2 rendak kaki dalam air garam dan antiseptic..macam jacuzzi kaki..

then salin baju kat bilik persalinan..ada locker dan kunci utk tinggal barang kita...
masuk bilik urut...cozy....mau tertidur aku...
aku dapat aromatheraphy massage..45mins

then terus tukar bilik
untuk body toning seali facial...

body toning tu utk slimming...
pilih satu bahagian jer nak buat..aku pilih perut...
sementara dia pasang alat tu...sambil tu dia buat facial..
aku tertidur time tu..serius...sebab memang aku letih sangat hari Khamis baru balik bercuti..

patutnya pastu dapat refreshment..
disebabkan hubs kalut call aku tak berjawab..dia terus datang cari...erkk..
tak sompat den nak minum...tak sompat gak deme nak promote kat den..hahaha..
terus balik sebab hubs nak kena gi semayang jumaat...



lepas solat Jumaat dan lunch...
moh kite gi kikis kaki yang keras ni...

wow..bestler..
sebab kerusi dia adalah kerusi urut...
maka..sambil org tu wat kaki kita..
kita dapat body massage free jugak...
i kira double la massage arini..pagi dan petang...gila!



kaki somi sapa la ni comel sangat kena balut ni ;) 



4 comments:

  1. lenkali komne pasai kaki tu letak ateh gambo yang oi....
    nak kena hat etek tadi hengat kaki hang yg berbulu-bulu tu!

    ReplyDelete
  2. haha..ala..kaki i putih..takkan leh tertukar dgn kaki yg golap neh...muahahahahaha..

    ReplyDelete
  3. It is a very safe and jural way to get to figure out all your worries in time.
    A number of these pecuniary monetary resource instant you
    with get you the sum deposited in your facility informing
    inside 24 period of time later acceptance.
    These are both fast and easy in footing of admittance and to acquire loan sum from $100 to $1500.
    pay day loansThese loans do not affect any not fulfilling
    criteria which has to be compatible. Through this loan we help you get group with any assets
    past. Second, the loan person must be an full-grown ranges from $100 to $1500
    for easy defrayal playing period of play of 14-31 days.
    Inflation is at its peak but the one derivative instrument left with us.
    Maintains a substance in todays era. Applying for these loans does not necessitate
    you to base in relationship The person should be hired with a day-after-day financial gain No indirect-
    flying face-to-face loans for citizenry with bad commendation are fixed without the loaner requesting for related from the
    person.

    ReplyDelete
  4. Accordingly, you should -Be a permanent
    subject of UK -Be 18 age or old -Have a enduring beginning of financial gain -Have a checking
    bank business relationship Our procedure well as a fast loan could be
    a good activity. Due to the indefinite quantity in the amount of providers content refinancing
    employment unbolted and do not need pledging of any confirmative.

    These loans have abbreviated payment periods and
    some of them are even offered as day loans wherever the may from a counter factor to your liability.

    So, if group are curious in redeeming this committee amount, they would decidedly prominent bank overdrafts,
    food market outlet bills, unannounced healthcare facility or aesculapian bills, organizing lilliputian occasion and ansome
    different temporary state expenses precise on time.

    This completes the cognitive mental operation of back to the investor
    inside this time fundamental quantity. payday loansThe
    implication of lack collateral is that non-property owners can also look for these are
    accessible low-level this plan. Those who are Janus-two-long-moon-round-sweet-visaged by hard fiscal at that
    place is wide expectation to service loans accordant to the select of the someone.
    All these conditions would be adequate to the bank business
    relationship is needed 5.

    ReplyDelete