Tuesday, September 13, 2011

Blackforest kesian



26 Aug, Jumaat minggu last puasa aritu..
aku cuti..

kesian kat MIL...so, buat jer la sebiji...sebelum aku balik kampung..


berkurun gi belajar wat moist chiffon choc cake ni baru hari ni nak try buat..

mujur jadi...



tapi kan..
kek ni takler serupa blackforest cake yang lain...

sbb takder dark pitted cherry...

aku belasah semua pakai bluberry pie filling..

pastukan...

whipping cream yang ada ciput jer...

malas nak bukak yang baru...

keji siot aku wat topping ala kadar camni..

gara2 nak tutup part yg nipis2 jer creamnya..aku tekap la choclate rice ni...

keji gila....hahahahahaha...

lagipun...kek ni bakal masuk freezer....
Selasa nanti baru keluar untuk di jamu sedara mara...

kang..aku jugak yg tak dapat merasa....

cian adik aku..tumpang tengok jer la aku wat kek ni...
posa beb...mana leh rasa..



 

2 comments:

  1. buat jumaat, makan selasa... sabo nya menunggu...dan betui... nampak sangat choc rice bajet..haha.

    ReplyDelete
  2. diorang yg menunggu..bukan chek na...hahahaha...

    ReplyDelete