Thursday, July 14, 2011

tea time + dinner

Hubs suka makan tauhu bakar..tapi susah cari yang ikut selera tekak dia..
this one kira ok la..tapi tak meet target jugak..


kuew teau kerang or char kuew teauw..
well..aku lupa spelling yang betul..seingat aku..last form 5 masa tok non wat ujian ejaan ada perkataan ni keluar...hahahahaha

so so jer rasa dia....



2 comments:

  1. ooo...kuey tiow kerang tu char kuey tiow ke...aku salu bli kt area rumah aku tu, char kuey tiow xnak kerang, xnak udang...ehehe...die nyer jer aku leh telan...kalau bab kuey tiow basah...pnah bli char kuey tiow tpt lain...outa terus...

    ReplyDelete
  2. char kuew tiew tu maksud dia kuew tiew goreng...bahasa cina kot...

    tapi standard penang nyer char kuew tiew memang ada udang dan kerang...then basah sket...

    kalau nak kuew tiew kering..beli kuew tiew goreng biasa la...dah tak panggil char kuew tiew dah..hehehe

    ReplyDelete