Tuesday, July 5, 2011

Misi mencari Raspberry...


Ada org order cuppies...
i kena la cari raspberry..
isk..tengok kat JJ Bkt Raja..ada 3 boxex..tu pun stock lama..macam nak berkulat dah..
hubs ajak gi Jusco Bkt Tinggi lak..
hmm...nada...

tak pasal i kena banjer dinner..  ;p



makin sikit aku tengok portion udang sejuk dia tu...


ni set 29.90, menu atas sekali belah kiri

abis makan gi tesco lak...lagi la takdak..
pastu singgah Giant..pun tak dak..
abis..amek strawberry jer...
tu pun nasib dah pesan hubs soh tanya kawan dia yg order tu..kalau takdak nak ganti strawberry ke blueberry..

hubs ni kalau kawan dianyer pasal...sanggup jer offer diri menjelajah ke semua supermarket...

kalau aku yang tergedik2 saja2 nak round...jangan harap la.....coi la...

alasan...business nyer pasal la...hahaha



No comments:

Post a Comment