Wednesday, June 1, 2011

Padang Kota

Hubs abis keje petang tadi..dah penutup..
malam ni free yey!

Nampak gaya dia yang kempunan nak jalan2 sebab i letih dah merayau sorang2...

memandangkan kesian...layan jer la...

nak cari parking jenuh round..
hubs ni bukan suka masuk parking yg ada orang jaga kutip duit tu..
dia kata malam2 mana kena bayar..ni saja nak kutip duit free jer ni..
jadinya..kita cari jer la tepi jalan mana yang kosong..

memang trend budak2 skarang pakai pixie bike ni..banyak gila group diorang kat sini...
lepak reramai...


cantiklak Majlis Perbandaran P. Pg ni malam2..


memorial untuk yg terkorban masa perang kot...


pastu..apa lagi..
pekena ais kacang kat medan selera ujung tu la..
abc takler best pun..


pasemboq..amek sket pun dah rm13..isk..


ada org request soh amek gambaq dia..padahal tadi asyik kondem org nyer camera phone jer...


haha..padan muka gambaq gelap...


hah..kat padang ni la ramai gak lepak..budak2 main mainan berlampu2 bagai..yang menjualnyer pun ada...
kalau mat salleh selalu picnic kat garden siang2...
amek kau org penang lepak garden malam2...hahaha


tepi tembok padang kota...kat sini memang susahla kena tangkap khalwat...sebab ramaaaiiii...
walaupun berdua2an..bergelap2an...
setiap 3-4 meter ada jer orang...kena lak time cuti...


ingat nak pi pasar malam kat Batu Ferringhi..
tapi sampai pun around 12 tengah malam..banyak yg dah tutup gerai..
moh kita pun berangkat pulang...udah letih dah ni...

No comments:

Post a Comment