Friday, June 3, 2011

Laksa Pokok Janggus again

Again..
kesian kat hubs..

walaupun perut masih kenyang makan nasi kat Ramzan...
kita share jugak laksa ni..
dah makin ceroi kuah dia..
dulu pekat gak..
camner pun...i tetap suka laksa arwah nenek i wat..
that one the best..
so far..susah laksa lain nak beat...

oh yer..kebetulan cik Siti kita pun baru sampai dgn kawan2 dia..hai Siti!
takder gambar lak..


i lagi suka goreng pisang dia...sedappp!


abc and air mata kucing...biasa jer..i like air mata kucing tu although kodial jer kot...



3 comments:

  1. laksa ni yg dekat balik pulau tu ka? saya pong suka goren pisang depa gak lagi sedap dari laksa kekeke...

    ReplyDelete
  2. a ah..laksa yg glemer kat balik pulau tu la..

    ReplyDelete
  3. hoh..baru pasan entry hang hat ni. anyway..the laksa is just so so. nothing to shout la. but the pisang goreng is super nice.

    ReplyDelete