Tuesday, June 14, 2011

Kekasih gelap..ehh..omputih....

Akibat tertengok games tennis antara Nadal dgn saper tah around 2 mins malam tu...
then aku gi kemas peti ais..dan epal sebijik tergolek ke lantai...



maka...






malam tu terus aku mimpi...

Nadal ajak aku dating ko.....pheeeewiitttt!!!!

apa kaitan dgn apple?


cercite..cercite...

ewah...
ok..cenggini ceritanya....


aku tengah dok kat satu kafe..
makan epal time tu...

tetiba si Nadal ni kebetulan ada dalam kafe tu...
dia ternampak aku dan terus teringat yang before ni dia pernah notice aku somewhere...tengah makan epal jugak...wakakakaka



yer la..cer bayangkan kalau celebrity jer sure ramai peminat serbu kalau jumpa kat memana kan?

cehh...akunyer style...lantak ko ler...
tak main la terhegeh2 nak gi serbu sama...
baru up sket saham ko...perasan...

so, bila ada org wat dek jer kat dia..sure dia akan noticed ko lebih dari orang lain yg menyerbu kan?

so...bila dia nampak aku makan epal relax jer kat situ..
dia teringatla ehh..minah ni yang dulu ada kat somewhere makan epal jugak..


jadinya..terus dia datang kat aku..dok kat meja i...auuuwww...
tak sangka Nadal yg datang kat i...bukan i cari dia...dia yg cari i...wahh..perasan terlebih ni...


kami sembangla serba sedikit..speaking london tu...
pastu dia cakap dia tengah cari alatan senaman yang bersesuaian dengan sports dia la..
just dia tak sure worth of buying ker dengan price tu or not..
dia ajak aku teman dia gi cari...
wow...a good sign ni.. ;)

aku pun ok jer..no problem...

tetiba time kuar kafe tu..
aku rasa area dekat dengan stadium kot..
tapi ramai gila yg amat orang di persekitaran..dah macam jom heboh...

aku terperasan aku tertinggal purse...
nak panggil nadal soh tunggu jap dia dah ke depan..org sesak lak tu..
so, aku budget cepat2 gi kafe tu balik dan kejar dia  balik la kan...

tapi...malang...
nampak sangat kita tak ada jodoh la Nadal...


dia dah hilang dilautan manusia...
aku tercari2...
then purse aku hilang balik..kat mana lak aku tersalah letak ni...

ntah camner..
ada org pulangkan purse aku...
dia cakap ada org kata nak cari aku mesti area situ..

tapi...
aku nak mencari Nadal...
kang dia kata apa lak aku tinggal dia kan...

baru nak teruskan perjalanan..
tetiba...



mimpi indah takkan kekal selamanya..
hubs kejut bangun nak gi keje...


"ala...orang baru nak mimpi dating dengan Nadal...u ni kacau daun betul la"

boleh bangun2 tido aku cakap camtu kat hubs?  ;p


ok dah..sedar diri...ko dah gemok..Nadal pun tak pandang...
tiada jodoh antara kita..
nah..jodoh ko dengan mamat ni jer...hahahaha


2 comments:

  1. hahaa.... Nida... macam sedih je jodoh ngan 'mamat tu.... untung ado gak yg nak tau....heh...larik...

    ReplyDelete
  2. haha...check baru berangan nak dapat anak muka ala2 omputih ka...latin kaa...last2 muka melayu jugak la nampaknya... ;p

    ReplyDelete