Monday, June 27, 2011

Hujung minggu yang rajin

Kawan hubs order cuppies...

tapi bekalan mascarpone yg kecil tak ada masa beli tu..
terpaksa beli yg besar..
dahler tak leh simpan lama..nanti cepat rosak..
terpaksala i wat tiramisu malam tu yang measurement dia dikurangkan separuh...



pagi ahad bangun lambat...gara2 tido lambat..

akibatnya..dalam kol 10pg baru nak start wat red velvet cuppies..
hubs gi beli barang dapur sorang2 sebab MIL dah berapa sihat..

tiba2 terus feeling superwoman sebab tengah sebok bakar cuppies tu
sempat i masak ikan siakap 3 rasa dengan sayur sawi pendek tu..



lepas lunch terus boh topping kat cuppies lak...
then kemas dapur..sapu sampah dan mop dapur terus!

nak lagi dasat...lepas mop dapur i terus berus dinding toilet!
akibat tak tahan tengok..hubs leh cuci lantai toilet jer..dinding dia tak cuci...pppffffttttt!!!!

peluh menitik2..tak perlu dah gi jogging hari ni...  :)
patutla..dah agak kenapa rajin semacam....*wink..wink*



No comments:

Post a Comment