Friday, June 24, 2011

Bedsheet

Actually dah beberapa kali dah hubs komplen..
cadar ni dah berbulu la..dia takleh tido..tak selesa..
buang jer la cadar tu..

ater..sapa soh tido tak berbaju?

pehtu..yang berbulu tu semua kat belah dia jer..
tak kiraler ko pusing mana cadar tu tu mesti kat tempat dia jugak yang berbulu..kalau yang berpeta kuning yang masam peluh jugak tempat dia..
hahaha..salah saper tu?

sayang gila nak buang..cadar aku beli cotton tu..
bolehlah tahan harga dia...
bukannya koyak ker haper...

sekali tu aku cakap tak per la..kita bukak cadar baru...

yer la..yang selalu aku rotate pakai 3 set jer..tetiap minggu basuh rotete 3 set tu jer..

padahal cadar ada banyaaaaakkkkk!
hadiah kawen...
pernah terpikir kalau gi kenduri takder hadiah kita bagi jer la yg kita punya tu....eeerrrkk...
no..no..no...tu org hadiahkan kat kite..tak baik tau nak bagi kat orang lain lak...
maka...adalah stok simpanan untuk 10 thn lagi cadar2 tu semua...  :)

mood i baik aritu..
terus pasang satu cadar baru...

wowwwwww!!
i like...
base kaler putih...tapi design dia memang eyecatching betulla..bright colors!
kain dia pun best...lupa nak tengok berapa threadcomb..i think around 350 kot..

sekali hubs masuk bilik tengok...waaahhhh....bestnyer cadar baru!!!!

haaaiiippp!!!!  tunggu yang....jangan rasmi dulu!! i pun tak landing lagi...
biar rasmi sama2 ;)

We both like it very much! :)

To the sender...> thank u so much...

i've forgotten who gave us that bedsheet..
sebab semua dah buka dari pembalut dan kad dah simpan mana tah...erkkk...
yang penting..kami akan guna hadiah yang korang beri sebaik mungkin...  :)
wwahh..giler ucapan setelah hampir 2 thn dapat hadiah..hahahaha..




2 comments:

  1. Hi Harnidah, very nice....love the design and colours. Is it American or Malaysian? Or Jepun?
    Siapa tidur the corner? Ha ha.
    Have a nice day.
    Lee.

    ReplyDelete
  2. hahhaa...hi Uncle Lee...
    thank u so much...i think..it is Malaysian..Akemi brand..
    i sleep at the corner, he guard the door ;) hihihi
    Have a pleasant week to u...

    ReplyDelete