Monday, June 6, 2011

Balik Pulau

Sepanjang perjalanan dari Laksa Pokok Janggus menuju ke Batu Maung...

turun bukit...
skarang tengah dok buat jalan baru..
tak siap lagi...
hopefully dah siap jalan baru ni lega la sket orang nak ulang alik ke sini..

sekali sekala mari kita menghayati alam ciptaan tuhan...

errkk..sebaliknya..lebih kepada misi mencari durian balik pulau...
malang nasib...belum musim...
durian masih di atas pokok...
tengah bulan jun nanti baru gugur ke bumi...hhuhuhu

i like bendang yang menghijau...time kuning tak suka..hahaha


mcam tak percaya kat Penang still ada kampung camni..


ok..turun bukit..


tangkap gambaq pokok durian pun jadila..




tak stop..amek jer la gambaq dari dalam keta..



ehhh..ada durian ker kat pokok tu?


ni jalan baru yg bakal siap..macam fly over jer..yer la..flyover atas gaung ko...




akhirnya..kami beli durian perak otw nak ke rumah cik chah kita...sebelum masjid kubang semang tu...


No comments:

Post a Comment